Netwerk van technici in de ZORG

ULTIMO AWARD 2016

ultimo Award_logo_be.png07 oktober 2016

              

Even voorstellen: De Ultimo Award 2016

Op donderdag 6 oktober werd, tijdens het Ultimo Congres België, traditiegetrouw de Ultimo Award België uitgereikt: de prijs voor de organisatie die Ultimo op innovatieve wijze inzet, of die dankzij de inzet van Ultimo organisatieverbeteringen heeft gerealiseerd. Uit de vele inzendingen waren er weer drie uiteenlopende kandidaten geselecteerd :

OPERA = Dé WINNAAR van de ULTIMO AWARD 2016 !

Dirk Callens (UZA) en Serge Zwiers (Ultimo) mochten de trofee in ontvangst nemen.
Serge Zwiers is Ultimo Consultant en heeft het Opera platform naar de gevraagde wensen van de medewerkende partijen uitgewerkt.

Ziekenhuizen worden geconfronteerd met dezelfde uitdagingen. Ieder moet met beperkte middelen en personeel de bedrijfszekerheid, nauwkeurigheid en veiligheid van medische technologie kunnen garanderen. Ieder ziekenhuis gaat individueel te werk, terwijl veel kennis en informatie gedeeld kan worden. Dat was ook de visie van de vertegenwoordigers van werkgroep OPERA (Onderhoudsprotocollen en Risicoanalyses): een gemeenschappelijke aanpak van een zestal ziekenhuizen, met als resultaat een bibliotheek van 6000 medische instrumentsoorten elk met hun risicoanalyses, preventief onderhoudsschema’s en documenten. De database wordt via een SaaS-dienst beschikbaar gesteld en is gebaseerd op de Medische Technologie module van Ultimo. Door middel van een interface tussen de eigen MT module van een ziekenhuis en het SaaS-Opera-platform, kan een ziekenhuis beschikken over de gedefinieerde onderhoudsclassificaties. De database is 100% integreerbaar met Ultimo en wordt gedragen door zes initiële partners die de data uitwerken en vrijgeven, te weten: ASZ Aalst, AZ Delta, AZ Sint-Maarten, RZ Tienen, UZ Antwerpen en UZ Brussel. Onder het motto “met kennis en ervaring” wordt er een draagkrachtig platform aangeboden aan deelnemers die dezelfde standaard gebruiken, waar samen is over nagedacht en die gefundeerd is.

zie ook website : Ultimo Software voor Biotechnische Dienst

    

                                                                                              

« Terug

Close