Netwerk van technici in de ZORG

Afternoonsession Onderhoudscontracten Cedubo 23/02 Heusden Zolder, of 25/02 Gent

Duurzaam bouwen.png04 februari 2016

Afternoon Session “Onderhoudscontracten, SLA’s & KPI’s”

Organisaties hebben onderhoud lang gezien als een noodzakelijk kwaad. De opgang van begrippen als duurzaamheid, life cycle costing, arbeidsveiligheid, maar ook vaak budgettaire druk hebben onderhoud opgewaardeerd. Dit vertaalt zich in de opmaak van aangepaste onderhoudscontracten. Deze contracten volgen de evolutie van vast omschreven prestaties naar meer prestatiegerichte onderhoudscontracten, met de aannemers van onderhoud en onderhoudswerken als partners. 

Peter Bockstaele en Erik Smeets van Agentschap Facilitair Bedrijf (Vlaamse overheid) schetsen samen met Geert Verhelst van Ingenium op een heldere manier de evolutie van onderhoudscontracten, met aandacht voor SLA’s en KPI’s. Daarbij is er ruim plaats voor cruciale aandachtspunten bij het opstellen en afdwingen van onderhoudscontracten en voor praktijkvoorbeelden.

 Data + plaats:

di. 23  februari in CeDuBO, Schachtplein, Heusden-Zolder of
do. 25 februari in Congrescentrum Guislain, Jozef Guislainstraat 43, Gent

Timing:
Ontvangst en broodjeslunch van  12u30 tot 13u30
Lezing van 13u30 t/m  16u.

Kostprijs
25 euro voor participanten van Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (excl. btw), 50 euro voor leden van partners UVS en VTDV (excl. btw)
75 euro voor niet-participanten en niet-leden van onze partners (excl. btw). Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. 

Inschrijven

Verplicht inschrijven via www.gebouwbeheerder.be

 

 

 

 

 

 

« Terug

Close