Netwerk van technici in de ZORG

VEB Webinar Maand: Schrijf je in voor onze Energieboostende webinars!

VEB Nieuwsbrief.jpg22 februari 2024

Beste , 

Klaar om je energiebeheer naar een hoger niveau te tillen? We hebben geweldig nieuws! Het VEB presenteert: de Webinar Maand - een maand vol verhelderende inzichten, praktische tips en inspirerende sessies om jouw energiekennis te boosten!

In deze energieke maand nodigen we je uit om deel te nemen aan onze webinars die jouw expertise zullen verrijken.

Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

EPC NR op 7 maart 2024: Wat na het EPC NR? Wat moet ik ermee? Hoe moet ik het interpreteren? Krijg een antwoord op al je vragen rond het EPC NR en de verplichtingen vanaf 1 januari 2024. Leer over meer over de volgende stappen na een EPC NR en ontdek de link met audits en scans tijdens een interactieve Q&A-sessie.

Vastgoedstrategie op 18 maart 2024: Verken het belang van een doeltreffende vastgoedstrategie en ontdek de verschillende stappen om deze te ontwikkelen. Vastgoedeigenaars en -beheerders ontdekken de mogelijkheden van ons raamcontract en krijgen praktische inzichten mee.

Relighting op 26 maart 2024: Laat je verlichten over Relighting en leer hoe slimme verlichtingstechnologieën bijdragen aan energie-efficiënte en inwerken op jouw mentale gezondheid.

HVAC en Gebouwschil 27 maart 2024: Ontdek hoe HVAC en Gebouwschil cruciale bouwstenen zijn in de energietransitie. Leer hoe ze het comfort van een gebouw verbeteren en ontdek hoe ons raamcontract jouw organisatie kan ondersteunen.

Mis deze kans niet om jezelf te informeren en te inspireren! Klik op een van de bovenstaande webinars en schrijf je meteen in.

We kunnen niet wachten om samen te groeien tijdens onze Webinar Maand!
 

Met vriendelijke groet, 

VEB  

« Terug

Close